Alkemistov večer zabave in presenečenj!

V sredo, 16. 12., smo Alkemisti slovesno obeležili poslovno leto 2009 skupaj s svojimi  sodelavci in poslovnimi partnerji.

Letos smo se odločili, da sredstva za obdarovanje poslovnih partnerjev in sodelavcev v imenu Fundacije Alkemist porabimo na poseben način. Prav zato smo ta dan v vodni park Atlantis odpeljali 50 varovancev Doma varovancev Malči Beličeve in jim tako omogočili preživljanje prijetnega popoldneva, zvečer pa smo se vsi skupaj srečali v Hugo Barrera Clubu, kjer smo nadaljevali z druženjem.

Ker je naše delo kar najtesneje povezano s prevajalci, smo tudi letos podelili priznanja najboljšim, uvedli pa smo še novo kategorijo nagrad, in sicer nagrado za mladi up – to so sodelavci, s katerimi smo pričeli sodelovati v letu 2009 in so se v tem kratkem času izjemno izkazali s svojim delom.

Nagrade za prevajanje so prejeli: Maja Meklin, Admir Džuzdanović, Gregor Jokovič, Katia Peruzzo, Jure Janet, Natalija Kopčič, Barbara Žilič in Alojz Ferlinc, za mlade Alkemistke smo imenovali Majo Kogej, Anamarijo Bakoš in Urško Gliha. Priznanje so prejele tudi tolmačke Mojca Božič, Urša Mužič in Lucija Erjavec, priznanje za grafične oblikovalce pa je prejela sodelavka Ilvana Hamalukić.

V novem letu vam Alkemisti želimo miru, ljubezni, potrpežljivosti in osebnega bogastva.