December bo nekaj posebnega: svoja vrata odpira Hugo Barrera Club!

Na Adamič Lundrovem nabrežju 5 (na tržnici ob Ljubljanici) odpiramo nov prostor za druženje s prijatelji in z glasbo 60., 70. in 80. let.

V Hugo Barrera Clubu bomo vsako sredo in četrtek poskrbeli za živo glasbo s posnemovalci največjih glasbenih legend: Ray Charles, Frank Sinatra, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Neil Diamond, Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Eric Clapton, Tom Petty in drugi, ostale večere pa bomo za vas vrteli izbrano glasbo.

Hugo Barrera Club pa ne bo le prostor za zabavo, saj bo za vas na voljo tudi manjši prijeten prostor za sestanke! A to še ni vse, organiziramo lahko novoletna srečanja, tiskovne konference, sprejeme, poslovna srečanja, rojstnodnevne zabave, modne revije in tako dalje.

Ponujamo pa še nekaj – pregrešne prigrizke in lastno kavo – najbolj svežo v Ljubljani – popolno alkimijo brazilske strasti.

Pridružite se oboževalcem Hugo Barrera Cluba na portalu Facebook in si zagotovite ekskluzivno VIP-vabilo na predotvoritev kluba, ki  bo 11. decembra!