Prevajanje v in iz angleščine

V sodobnem  svetu sodi angleščina med ključne dejavnike pri zagotavljanju uspešne medosebne komunikacije. Eden izmed šestih uradnih jezikov Organizacije združenih narodov, s 380 milijoni naravnih govorcev ter milijardo tistih, ki se z njo vsakodnevno srečujemo, nudi nemalo gospodarskih, kariernih ter drugih priložnosti, zato je za vsak poslovni subjekt, ki se želi predstaviti na tujem tržišču, ključno,  da javnost nagovarja tudi v angleškem jeziku ter si za svoje vsebine priskrbi najprimernejši prevod iz angleščine. Odraz do jezika je namreč prvi pokazatelj kvalitete nudenih produktov in storitev, saj prav prek njega vstopamo v odnose s poslovnimi partnerji in naročniki.

Prevajalska agencija Alkemist se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju prevajanja angleščine tako za domače kot tuje tržišče, še posebej specializirani smo za prevajanje iz slovenščine v angleščino. Razumemo vaše potrebe ter nudimo najkakovostnejše storitve ne glede na obseg ali izbrano področje prevajanja, naj bo to prevajanje finančnih, poslovnih, tržnih, strokovnih ali drugih vrst besedil.

Jezik je živ organizem, saj se vseskozi spreminja. Naše strokovne prevajalce odlikuje odlično poznavanje raznolikih dialektov angleško govorečih držav, zato lahko prevod iz angleščine prilagodimo globalni angleščini ali se po potrebi usmerimo v jezikovne značilnosti specifičnih okolij ter njihovim besediščem, denimo avstralskemu, britanskemu ali ameriškemu.