Prevajanje iz italijanščine v slovenščino

Italijanščina šteje približno 80 milijonov govorcev po svetu. Uradni jezik v Italiji, Švici, San Marinu in Vatikanu govorijo tudi narodnostne manjšine v Ameriki, Avstraliji, na Malti, v Monacu, Franciji, na Hrvaškem in tudi v Sloveniji. Na slovenskem obalnem področju namreč živi italijanska manjšina, ki ji je omogočeno obiskovanje italijanskih šol, kot obvezni tuj jezik pa je prisotna tudi v obalnih slovenskih šolah. Za poklicno prevajanje iz italijanščine v slovenščino se pri nas pogosto odločajo prav prebivalci primorskega regijskega področja, ki se z obema jezikoma vsakodnevno srečujejo. Italijanščina je po svojem besednjaku med vsemi romanskimi jeziki še najbolj podobna izvornemu latinskemu jeziku.

Potrebujete prevajanje iz italijanščine v slovenščino in ne veste, komu bi ga zaupali? Pri iskanju ustreznega prevajalca si zagotovo želite zagotoviti takšnega, ki bo svoje delo opravil dobro, toda kako se ob tem prepričati o stopnji kakovosti pripravljenega prevoda, če jezika sploh ne razumete?

V Alkemistu se lahko pohvalimo z desetletnimi prevajalskimi izkušnjami, stotinami naročnikov ter na tisoče prevedenih strani, s čimer vam omogočamo kakovostno prevajanje iz italijanščine v slovenščino ter dostavo prevoda v dogovorjenem roku. 

Zavedamo se, da je priprava prevoda iz italijanščine ali v italijanščino lahko zahtevno opravilo, saj tako kot slovenski, tudi italijanski jezik pozna mnogo dialektov. V Alkemistu zato uporabljamo zgolj prevajalce, ki se z jezikom vsakodnevno srečujejo in domujejo v okolju, kjer želite prevod uporabiti.

Za vse dodatne informacije, ki zadevajo prevajanje iz italijanščine v slovenščino, kot tudi naročilo prevoda nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali nam pišite na e-naslov prevajanje@alkemist.si. Naše vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravile neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.